Velkommen til nye elever i børnehaveklassen

Som kommende børnehaveklassebarn har jeres barn mulighed for at starte i vores førskoleordning pr. 1. marts 2019

Forud for start i førskolen afholdes der informationsmøde for forældre:
Tirsdag den 19. februar 2019 kl. 17.00 - 18.00

Derudover er der mulighed for at komme på besøg på Hornbæk Skole kl. 10.00-11.45 og være sammen med og lege med vores nuværende børnehaveklassebørn. Det kan være på en af følgende dage:
Mandag den 21. januar 2019
Mandag den 28. januar 2019
Mandag den 4. februar 2019
Mandag den 25. februar 2019

Formålet med besøgsdagene er at skabe mulighed for at børnene forud for start kan få kendskab til skolens fysiske rammer og møde deres kommende voksne og nogle af de andre børn.

Overvænget og Æblehavens børn kommer på besøg sammen med deres voksne. Enkelte andre børnehaver har ligeledes mulighed for at komme sammen med deres skolestartere. Øvrige børn er velkomne til at komme sammen med deres forældre en eller flere af dagene.

Giv besked til skolens kontor - hvis I ønsker at komme på besøg: Tlf. 8915 4200 eller på mail: hanne.s.hansen@randers.dk

Hanne Stæhr Hansen
SFO-leder