Hornbæk Skoles ordblinde elever deltager i ordblindedag på biblioteket

32 ordblinde elever og 4 elever med fonologiske vanskeligheder, der ligner ordblindevanskeligheder deltager fra Hornbæk Skole til ordblindedag fredag den 4. oktober kl. 12.30 - 15.00 på biblioteket sammen med læsevejleder Helle Sølvsten.

I anledning af ordblindeugen arrangerer Randers Bibliotek i samarbejde med Netværkslokomotivet en spændende og alsidig temadag om ordblindhed for ordblinde skoleelever i 7.- 9. klasse

Vi skal være en del af en spændende dag, hvor vi kan møde andre ordblinde unge. Vi kommer til at opleve den inspirerende Christian Bock give gode råd om digitale hjælpemidler og få konkrete tips, som kan bruges med det samme på jeres mobiler. Derudover er der mulighed for at deltage i kreative workshops om ordblindhed.